1001 nacht | De Wijers - Land van 1001 vijvers

1001 nacht

 

 

1001 nacht

 

 

B&B 1001 nacht ligt in Zonhoven, het meest centrale vertrekpunt voor de diverse toegangspoorten van De Wijers, het land van 1001 vijvers. Het leek Frederik en Zohra zalig om mensen voor of na een prachtige wandel- of fietstocht in De Wijers onder te brengen in een luxueuze omgeving met tal van oosterse, zuiderse en westerse toetsen die met heel veel liefde in harmonie zijn samengebracht.

 

Ze hopen dat hun gasten een magische en onvergetelijke ervaring in B&B 1001 nacht zullen beleven, en dat ze na hun verblijf enthousiast zullen terugkijken naar hoe ideaal de combinatie van hun natuurlijk avontuur wel is met al die smaken, geuren en kleuren.

 

B&B 1001 nacht bestaat uit vier magische suites die je dankzij hun mysterieuze interieurafwerking een bijzonder intiem en luxueus gevoel geven. Omdat water in de exotische cultuur erg belangrijk is, werden de Suites volledig opengetrokken naar de badkamer. Iedere suite beschikt over een regendouche met hammam voor 2 personen inclusief kleur- en geurtherapie, terwijl de twee grootste suites eveneens zijn uitgerust met een ruim bad. Ook kan je gebruik maken van een Health Mate infrarood sauna.

In de klassevolle living kan je lekker relaxen op een Arabische lounge of op de comfortabele velvet kuipzetels en love seat bij een lekkere verse muntthee of heerlijke koffie.
Het exotisch ontbijt is in de romantisch ingerichte veranda, waar je met twee romantisch kan ontbijten met zicht op de zuidgerichte tuin van 1.500 m² met tal van knusse zithoekjes. Achteraan ligt een ruim zwembad waar je in alle rust op ligbedden en onder parasols kan genieten van water en zon.

 

B&B 1001 nacht

Hortstraat 39

3520 Zonhoven

www.benb1001nacht.be