De Wijers gastvrij
De Wijers, een sterk merk

Wijersproducten zijn lokale streekproducten, ontwikkeld door ondernemers met een hart voor de streek.
Een deel van de inkomsten van de Wijersproducten vloeit immers terug naar het landschap, via het Wijersfonds. Op die manier steun je bij aankoop rechtstreeks projecten die De Wijers nog beter maken.
Wijerskoekje

Kristof en Debby van Het Zoete Magazijntje in Zonhoven maken op ambachtelijke wijze een stevige koek met moerasspirea. Dit kruid uit De Wijers heeft geneeskundige eigenschappen én smaakt lekker naar amandel. Het ideale koekje om je reserves aan te vullen tijdens een wandeling in De Wijers. Ze bieden het koekje met moerasspirea aan in drie smaken: veenbessen, chocolade en abrikoos.
www.hetijsmagazijn.be
Zelf een Wijers-product op de markt brengen?
Wil jij als ondernemer een Wijers-product ontwikkelen of een Wijers-event organiseren? Dat kan!
Je product of event moet wel aan enkele criteria voldoen, zodat het overeenkomt met de waarden en kwaliteiten die we als streek uitdragen.
Tegelijk toon je zo je hart voor de Wijers, want door een Wijers-product te verkopen, vloeit een klein deel van de inkomsten rechtstreeks terug naar het Wijersfonds. Met dit fonds ondersteunen we lokale landschapsprojecten die De Wijers verbeteren.
Je investeert dus mee in De Wijers!
Hoe werkt het?
1. Lees eerst even ons merkbeleid. Hierin vind je de kwaliteitscriteria waaraan je product of evenement moet voldoen, hoe alles in zijn werk gaat en wat je van ons mag verwachten.
2. Vul het aanvraagformulier in en bezorg het aan info@dewijers.be
3. De aanvragen worden beoordeeld door de communicatiewerkgroep De Wijers, waarna een eventuele goedkeuring volgt.
Merkbeleid
Aanvraagformulier producten
Aanvraagformulier events
Aanvraagformulier arrangementen en diensten
Contacteer ons gerust bij vragen!
Wil je De Wijers steunen zonder eigen product? Dat kan ook. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze brochure over duurzaam ondernemen in De Wijers, of contacteer ons voor meer informatie.
.png)