De Wijers, een sterk merk | De Wijers - Land van 1001 vijvers

De Wijers gastvrij

De Wijers, een sterk merk

 

Wijersproduct

 

Wijersproducten zijn lokale streekproducten, ontwikkeld door ondernemers met een hart voor de streek.

Een deel van de inkomsten van de Wijersproducten vloeit immers terug naar het landschap, via het Wijersfonds.

 

Op die manier steun je bij aankoop rechtstreeks lokale landschapsprojecten die De Wijers nog beter maken en bewaren voor de toekomstige generaties! 

Ontdek hier wat we al konden realiseren.

 

 

 

 

Wijerskoekje

 

Wijerskoekje

 

Kristof en Debby van Het Zoete Magazijntje/Het IJsmagazijn in Zonhoven maken op ambachtelijke wijze een stevige koek met moerasspirea. Dit kruid uit De Wijers heeft geneeskundige eigenschappen én smaakt lekker naar amandel. Ze bieden het koekje met moerasspirea aan in drie smaken: veenbessen, chocolade en abrikoos. Het ideale koekje om je reserves aan te vullen tijdens een wandeling in De Wijers. Vlakbij het IJsmagazijn vind je immers wandelgebied Platwijers-Wijvenheide. Ga er dus zeker eens langs en proef het Wijerskoekje of een van de vele andere lekkernijen!

hetijsmagazijn.be

Tai Chi in nature

 

Gert Clerckx

 

Ervaren Tai Chi Coach Gert Clerckx neemt je tijdens een dag ‘Tai Chi In Nature’ mee op een ontspannen ontdekkingstocht aan het Schulensmeer. Stapmomenten worden afgewisseld met tai chi-oefeningen en meditatiesessies. Je leert er staan als een roerdomp en misschien hoor je er ook wel een. Stap na stap, beweging na beweging, kom je dichter bij een totaal ontspannen gevoel. Bovendien voorziet Gert voor elke deelnemer een verwelkoming, een bio-picknick en een lekkere afsluiter. De aanwezige natuurelementen maken de Tai Chi ervaring nog intenser en het eindresultaat geeft een volledig ontspannen gevoel van vrijheid. 

 

Ga naar Tai Chi in nature

 

 

 

Zelf een Wijers-product op de markt brengen?

 

Wil jij als ondernemer een Wijers-product ontwikkelen of een Wijers-event organiseren? Dat kan!

Je product of event moet wel aan enkele criteria voldoen, zodat het overeenkomt met de waarden en kwaliteiten die we als streek uitdragen.

 

Tegelijk toon je zo je hart voor de Wijers, want door een Wijers-product te verkopen, vloeit een klein deel van de inkomsten rechtstreeks terug naar het Wijersfonds. Met dit fonds ondersteunen we lokale landschapsprojecten die De Wijers verbeteren.

Je investeert dus mee in De Wijers!

 

Hoe werkt het?

1. Lees eerst even ons merkbeleid. Hierin vind je de kwaliteitscriteria waaraan je product of evenement moet voldoen, hoe alles in zijn werk gaat en wat je van ons mag verwachten.

2. Vul het aanvraagformulier in en bezorg het aan info@dewijers.be

3. De aanvragen worden beoordeeld door de communicatiewerkgroep De Wijers, waarna een eventuele goedkeuring volgt.

 

Merkbeleid

Aanvraagformulier producten

Aanvraagformulier events

Aanvraagformulier arrangementen en diensten

 

Contacteer ons gerust bij vragen!

 

Wil je De Wijers steunen zonder eigen product? Dat kan ook. Bekijk de verschillende mogelijkheden in onze brochure over duurzaam ondernemen in De Wijers, of contacteer ons voor meer informatie.

 

Wijersfonds