Wijersfonds | De Wijers - Land van 1001 vijvers

Ontdek de streek

Wijersfonds

In De Wijers is de natuur sterk verbonden is met de mens. Het landschap van De Wijers, gesitueerd in het dichtbevolkte midden-Limburg, ligt vaak letterlijk verscholen in de achtertuinen van de inwoners. Met het Wijersfonds willen we de inwoners in verbinding brengen met die natuur.

 

Ook jij kan De Wijers nog aantrekkelijker maken. Een waterspeelparadijs in het parkje bij jou in de buurt? Een natuurlijk ingerichte vijver met bezinningsplek aan aan rusthuis? Of een ander origineel idee?

Het Wijersfonds ondersteunt creatieve, lokale projecten van inwoners, verenigingen of ondernemers in De Wijers. Projecten rond water, natuur of erfgoed die de streek nog aantrekkelijker, meer beleefbaar en natuur-rijker maken. Regelmatig vind je HIER de projectoproep.

 

De Wijers steunen met een gift kan nu al!

Met jouw bijdrage ondersteunen we lokale projecten die De Wijers nog beter maken. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar.

 

Wil je als ondernemer De Wijers steunen? Dat kan! Download hier de verschillende mogelijkheden of contacteer ons op info@dewijers.be. We komen graag even langs.

 

Deze projecten krijgen in 2023 steun vanuit het Wijersfonds:

 

wijersfonds

 

Steun deze projecten en doe hier een gift