Babbita | De Wijers - Land van 1001 vijvers

Babbita

 

 

Babbita

 

In het mooie groen van Stokrooie, omringd door ezeltjes en paardjes ligt B&B Babbita. Onze bed and breakfast bestaat uit twee pipowagens: Margaux en Pia.

 

Margaux
Pipowagen Margaux is een gezellig ingerichte 2-persoons pipowagen. Er is een goed ingerichte kleine keuken met minibar/koelkast, microgolfoven, nespresso apparaat en inductievuur. Al het nodige keukengerei is voor u aanwezig. Voor de koudere dagen is er een gezellig elektrisch haardvuur. In de zomermaanden kan u gebruik maken van de airco. De knusse pipowagen beschikt over een tweepersoonsbed en een éénpersoon zetelbed, een ruime zithoek en een gezellige veranda. De pipowagen beschikt over privé-sanitair met eigen douche, lavabo en toilet. Handdoeken zijn aanwezig en er is WiFi.

Pia
Pipowagen Pia is een gezellig ingerichte 2-persoons pipowagen. Er is een goed ingerichte kleine keuken met minibar/koelkast, microgolfoven, nespresso apparaat en inductievuur. Al het nodige keukengerei is voor u aanwezig. Voor de koudere dagen is er een gezellig elektrisch haardvuur. In de zomermaanden kan u gebruik maken van de airco. De knusse pipowagen beschikt over een tweepersoonsbed en een éénpersoon zetelbed, een ruime zithoek en een gezellige veranda. De pipowagen beschikt over privé-sanitair met eigen douche, lavabo en toilet. Handdoeken zijn aanwezig en er is WiFi.

 

Faciliteiten

Sauna

Fietsenstalling 

Oplaadpunt

Ontbijt

Parking

Oplaadpunt elektrische wagen

 

B&B Babbita

Goorstraat 37

3511 Hasselt (Stokrooie)

www.bnbbabbita.be