Verf je huis in Wijerskleuren | De Wijers - Land van 1001 vijvers

Ontdek de streek

Nieuws

Verf je huis in Wijerskleuren

 

Amicala, verfkleur

 

 

De Limburgse verfgroothandel Amicala lanceerde haar nieuwe trendkleuren voor 2025. En dat helemaal in het thema van De Wijers! Binnenkort kan je dus je huis verven in de kleur 'roerdomp', 'ijsvogel' of 'winterjuffer'... Bovendien draag je meteen je steentje bij aan de bescherming van De Wijers, want voor elke liter verkochte verf schenkt Amicala € 0,50 aan het Wijersfonds.

 

Met de nieuwe kleurenwaaier stelt het Limburgse Amicala zeven nieuwe kleurentrends voor, als eerbetoon aan enkele bijzondere dieren die hun thuis vinden in de prachtige natuur van De Wijers. Het kleurenpalet varieert van donkergroen tot zacht paars. Elke kleur draagt de naam van een dier dat in het natuurgebied leeft. Zo zijn er kleuren als Roerdomp, Winterjuffer en Baardmannetje toegevoegd aan de Amicala collectie. 

 

De lancering van de 7 nieuwe Amicala kleuren vond plaats op vrijdag 14 juni in De Wijers, bij Wijersgastheer Het Zoete Magazijntje in Zonhoven. Na een gegidste wandeling door Wijvenheide, konden de genodigden op het Wijersterras van Het Zoete Magazijntje proeven van ijsjes aangepast aan de trendkleuren en natuurlijk de enige echte Wijerskoekjes. 

 

Amicala gaat verder dan alleen inspiratie halen uit de natuur. Als merk geven ze ook iets terug aan de streek. Met elke verkochte liter Amicala verf wordt € 0,50 gedoneerd aan het Wijersfonds. Zo draagt elke aankoop bij aan de bescherming en het behoud van de prachtige Wijers-soorten waarop de trendkleuren gebaseerd zijn.

De watergedragen verf van Amicala is geurarm, ademend en wordt samengesteld met respect voor mens en milieu. Ook de verfpotten zijn voor 50% gerecycleerd. De kleurenwaaier is verkrijgbaar bij de Amicala-verdelers en te bestellen via de website van Amicala.

 

Ontdek de 7 trendkleuren