Op stap met Robbie Roerdomp | De Wijers - Land van 1001 vijvers

Beleven & ontdekken

Natuurbeleving

Op stap met Robbie Roerdomp

Robbie Roerdomp

Knotsgekke Robbie neemt kinderen van ca. 6-10 jaar mee op speurtocht in het wondermooie land van 1001 vijvers. Met het avontuurlijke doeboek boordevol spelletjes, opdrachten en weetjes ontdek je de natuur aan de verschillende toegangspoorten van De Wijers én kan je thuis nog verder spelen. Bovendien spaar je mee voor een exclusieve Wijers boc'n'roll door de verschillende locaties uit het boek te bezoeken.

 

Bestel het doeboek 'De Wijers in vogelvlucht' online voor slechts € 3,95 of koop het bij de toeristische diensten van De Wijers.

Bestel

Nieuw in 2024: Robbie Roerdomp Route

 

Robbie Roerdomp

© Sabine Plessers

 

Op 27 maart 2024 opende op Domein Kiewit de allereerste Robbie Roerdomp Route. Deze avontuurlijke route is speciaal voor kinderen van 6 tot 10 jaar en helemaal gratis. Spot watervogels, houd een wedstrijdje met de dieren en doe onderweg allerlei spannende opdrachten! Haal je gratis doekaart op de binnenkoer van Domein Kiewit, volg de oranje route en ga de uitdaging aan.

 

Praktisch

  • De route is 4 km lang
  • Haal je gratis doekaart af onder het afdak op de binnenkoer van Domein Kiewit, Putvennestraat 108, Hasselt. Daar vertrekt ook de route.
  • Neem zeker een pen mee en bezorg ons jullie leukste foto onderaan deze pagina!

TIP: Maak een leuke foto van je gezin bij Robbie, stuur 'm hieronder in en maak kans op een gratis Robbie Roerdomp doeboek! Elk seizoen geven we er eentje weg. Zo kan je De Wijers nog verder gaan ontdekken samen met Robbie.

 

Bezorg ons jouw leukste foto van Robbies Wijerstocht en win!

 

Heb je de nieuwe Robbie Roerdomp Route al gedaan? Laad hier je leukste foto op en maak kans op een gratis doeboek 'De Wijers in vogelvlucht' om nog veel meer leuke momenten te beleven met Robbie Roerdomp! Elk seizoen loten we een winnaar uit, die het doeboek per post toegestuurd krijgt.

Naam:


Straat:


Straat nr.:


Postcode:


Gemeente:


E-mail:


Datum waarop je Robbie Roerdomp hebt bezocht:
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.


Waar heb je Robbies Wijerstocht gedaan?


Selecteer een foto:Jullie foto’s met Robbie Roerdomp:

Kubben - Domein Kiewit