5 tips om alles uit wandeleninlimburg.be te halen | De Wijers - Land van 1001 vijvers

Ontdek de streek

Nieuws

5 tips om alles uit wandeleninlimburg.be te halen

 


Ken jij wandeleninlimburg.be al? Je vindt er alle Limburgse wandelroutes van de Regionale Landschappen en hun partners. Kwaliteit verzekerd! Wij geven je 5 handige tips&tricks om de website nog beter te gebruiken.


1. Installeer de app

Als je met je smartphone naar wandeleninlimburg.be surft, krijg je de vraag om de website te installeren als app. Zeker doen! Zo kan je je route onderweg mee volgen op de app en verdwaal je nooit meer. Toch even verloren? Druk op dit icoon en de app gaat meteen naar jouw locatie.

 

 

 

 


2. Uitgebreide filter
De ene wandelaar is de andere niet. Daarom kan je de wandelroutes filteren: op afstand, op regio of gemeente, op type landschap (wij gaan voor de vijvers, natuurlijk ;-)… Of zoek je een leuke kinderwandeling of eentje die toegankelijk is voor kinderwagens of rolstoelen? Het kan allemaal met de filters.

3. Extra lagen
Rechts onderaan vind je het ‘lagen’icoon. Hiermee kan je extra lagen toevoegen aan je wandelkaart: horeca, picknickplekjes, points of interest, uitkijkpunten en nog veel meer. Even inzoomen en de extra informatie komt tevoorschijn.

 

 

 

 

 

 

 

4. Vind je logies
Wil je de Lange afstandswandeling van De Wijers doen en zoek je nog een gezellige slaapplaats? Vink de laag ‘logies’ aan, zoom in op de kaart en je krijgt meteen de logies te zien die langs de route liggen. Even klikken, boeken en vertrekken maar!

5. Geen bereik? Geen probleem!
In de natuur heb je niet altijd even goed bereik. Met de app kan je je wandelroute downloaden voor offline gebruik, zo heb je ‘m altijd bij de hand. Of download de gpx-file via de website. Liever een gedrukte kaart? Ook dat kan met je eigen printer. Natuurlijk kan je ook de gedetailleerde wandelkaarten kopen via de webshop of bij de toeristische dienst.

 

Veel wandelplezier!