Hoe kan jij helpen? | De Wijers - Land van 1001 vijvers

Ontdek de streek

Wijersfonds

Hoe kan jij helpen?

 

 

 

Het Wijersfonds wil de natuur van De Wijers beschermen en versterken. Zodat iedereen ervan kan genieten. Voor altijd. 

 

Dat doen we samen met onze inwoners! Zij kunnen een voorstel om het landschap van De Wijers te versterken indienen bij onze Wijersjury. Samen maken we zo elke dag De Wijers mooier, zodat ook onze kinderen nog van deze groene oase kunnen genieten.

 

Hoe kan jij helpen?

 

  • Doe vandaag nog een gift! Dankzij jouw steun kunnen we De Wijers beschermen en versterken en tal van landschapsprojecten realiseren. Bekijk hier enkele voorbeelden van wat we al konden realiseren dankzij het Wijersfonds.
  • Liever niet online? Je kan ook doneren via een storting op het rekeningnummer van de Koning Boudewijnstichting: BE10 0000 0000 0404 met mededeling: +++ 623/3704/60085 +++
  • Ook als bedrijf kan je De Wijers steunen! Via een gift, een inzamelactie of sponsoring. Of word structurele partner van De Wijers. Als structurele partner zet je écht je schouders onder De Wijers. Je verbindt je onderneming met De Wijers en laat aan je klanten zien dat je een hart hebt voor de streek.
    De ideale manier om tegemoet te komen aan je doelstellingen voor Maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat in eigen streek! Meer info vind je in onze brochure voor bedrijven. Interesse? Contacteer ons via info[@]dewijers.be 
  • Maak een Wijersproduct en draag bij aan het landschap in De Wijers. Meer info over de mogelijkheden om een Wijersproduct op de markt te brengen vind je hier.

Tip: Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar. Het belastingvoordeel bedraagt 45% van je gift. Dat wil zeggen dat je gift van € 40 je uiteindelijk maar € 22 kost.

 

Ontdek hier enkele realisaties die we al konden waarmaken dankzij giften aan het Wijersfonds.

 

 

DOE EEN GIFT